Malin Ledin

High School Musical Nyheteter!^^

Publicerad 2008-09-22 14:41:36 i Vardag,

Jaa...:) Jag ska gå på High School Musical on Ice Toure och så ska jag gå på premiären av High School Musical 3! ^^ Och på Ice Toure så ska Zac och vanessa vara där!!!!^^ Fett kul det ska bli asså...... har bråttom nu jag ska på Handbolls Match skriver mer imorron...kanske hej då!

Hsm 3! (GLÄDJESKRIK!^^)

Publicerad 2008-09-02 21:32:27 i Vardag,

ÄNTLIGEN! Fans har under lång tid längtat efter den stora biopremiären av High School Musical 3: Sista året och här kommer äntligen den efterlängtade trailern! 24/10 går den upp på en bio nära dig! Om filmen Disneys High School Musical har blivit ett fenomen över hela världen och nu kommer äntligen succén på bio. High School-studenterna (Zac Efron, Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Lucas Grabeel, Corbin Bleu och Monique Coleman) går nu sista året. Mitt bland basketstiupendium, avslutningsbalen och en stor vårmusikal med Wildcats lovar Troy och Gabriella varandra att ta till vara på varje sekund de har tillsammans. Deras dröm om att gå på college grusas av rädslan över att behöva skiljas åt nu när high school snart är över. Ett gäng som går andra året på high school, (Matt Prokop, Justin Martin och Jemma McKenzie-Brown) sluter upp och filmens nya fantastiska musik och häftiga dansnummer utnyttjar den stora biodukens kapacitet. Spana in trailern nu och läs FRIDAs stora nedräknings-följetong, där vi träffat samtliga HSM-skådespelare! Finns i butik fr.o.m 24/7!

Skolan börjar........

Publicerad 2008-09-02 21:15:50 i Vardag,

Idag så började skolan........... det var kul men asså,.... man vet ju hur tråkigt det kommer att bli sen när man har gått typ i några veckor! Aja! Nu är det kul iallafall vi har fått 1 ny lärare. Erik, vi kommer att ha honom i träslöjd och i so. Men annars så har vi Marita, som vanligt! ^^ Och nästa vecka så börjar handbollen!!! ( Jippie!!! ^^ ) Vi kommer att spela på måndagar och Tisdagar och varannan lördag så e det match. ^^ Hej då! Hoppas att ni har det bra ses // Myran!

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela