Malin Ledin

Sälen, Norge imorron 23/7 2009

Publicerad 2009-07-23 19:26:52 i Vardag,

Hejsan!! Morfar är här och vi ska snart äta middag, pappa står ute o grillar. Har inte så mkt att berätta. Längtar hem, eller jag längtar inte hem men jag längtar efter alla mina älsklingar!! <33 Idag så har vi åkt runt lite i hela Sälen och visat morfar lite. Fast jag gick bara ngn timma, för att jag orkade inte. Jag köpte 2 saker, en jacka och en munkis ( Se nedan). Imorron åker vi till Trysil som ligger i Norge. Igår så bakade jag en Choklad tårta. =) Den blev faktiskt god! Måste tyvärr äta nu!!
Jacka på rea 450Munkis på rea 250Norge, Trysil imorronMums!! =D


Puss och kram

/Malin <33

Sälen

Publicerad 2009-07-20 12:35:40 i Vardag,

Hejsan! Sitter vid datan och lyssnar på musik med mina nya hörlurar! ^^ E inne på bilddagboken, har bytt namn nu heter jag Malisen. Vad gör ni då?? Snälla kan ni inte kommentera lite inlägg?? :P Har typ inget att göra.

Puss o kram
/Malin

Sälen! 19/7 2009

Publicerad 2009-07-19 22:16:30 i Vardag,

Hello everybody!! Nu är jag i Sälen. Vi har renoverat ganska mkt i stugan nu, vi har varit här i några timmar nu. Jag kunde inte skriva i bilen för att datans mobila bredband funkade inte när man åkte, utan bara när man stod still. På vägen upp fick jag ett par Skullcandy hörlurar, ett par ROSA!!! =D Igår så skapade jag en ny blogg på samma användare www.ccookies.blogg.se besök den gjärna. Jag kmr typ skriva samma saker som jag gör på den här men jag är inte så nöjd med namnet på den här, och så kmr jag att göra en finare header. Just nu så sitter jag i soffan med min laptop och e inne på Bilddagboken.se där heter jag Mauulliin. Ha det bra, jag skriver mer imorron. Älskar alla er som läser och kommenterar!!

Puss och kram

/Malin

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela