Malin Ledin

Måndagsångesten är som bortblåst

Publicerad 2013-04-29 22:19:30 i Vardag,

Så skönt att alltid ha den här lediga måndagen då jag slipper både söndags- och måndagsångesten, lycka!! Körde 1 timma på gymmet idag lite core och armar, kändes bra. Nu är jag lite trött efter att ha kollat på GG hela kvällen samt Biggest Loser så jag tänkte dra mig mot sängen. Morgondagens planer får ni läsa om imorgon, kommer bli en gosmyskväll med dem bästa!! 
 

God morgon!

Publicerad 2013-04-29 11:22:12 i Vardag,

Hoppas ni sovit gott! Jag gick upp för en timma sedan ungefär och har nu fått i mig 1 ägg och 2 smörgåsar, gjorde en smoothie också med kvarg, hallon och lite juice som jag ska mumsa på nu. Skönt att vara ledig. Nu ska jag se på någon bra film tänkte jag innan jag gör mig iordning, puss!!

Gos eftermiddag

Publicerad 2013-04-29 00:17:43 i Vardag,

Gick upp sent idag sedan så åkte jag och min familj till min morbror där vi firade min kusin Victor som fyllde år. Han bor nu i Australien så vi firade via Skype hehe. Linn kom hit senare på eftermiddagen och vi såg på en film lite halvt och sedan åt hon här. Fläskfilé med klyftpotatis mumma! Vi tog sedan en promenad i 1 timma och när jag kom hem blev det dusch och äta lite. Nu är jag jättetrött och det är dags att sova. Imorgon är jag ju som vanligt ledig och då blir det gymmet och lite fix och trix! Sov gott!!
 

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela