Malin Ledin

Helt slut!

Publicerad 2013-02-28 23:57:25 i Vardag,

Åh hej på er! Ligger i sängen och känner hur hela kroppen värker! Har träningsvärk ifrån gymmandet i Tisdags och nu lite mör i benen efter dagens skidåkning, men skönt är det ändå! Då känner man ju av att man tagit i, och det gillar jag, haha! Fint väder idag och lagom varmt för skidåkningen. Var inne på G-star idag efter vi hämtat upp mamma på jobbet (ja, jag blev tvungen att gå in i Gallerian med skidkläder, hahah!) för att fråga om dem kunde lagat mina jeans som jag spräckt, hehe... Han var så otroligt trevlig och sa till mig att komma in imorgon för att välja ett helt par nya, vilken sort som helst, iiiiihhh! Ser fram emot morgondagen, haha! Puss!!
 

Stockholm stad, jag älskar dig.

Publicerad 2013-02-28 15:59:00 i Vardag,

Grymt härlig dag idag! Pappa och jag har åkt skidor i Hammarbybacken och sedan så har vi åkt runt och tittat på alla fina lägenheter och så. Jag äääälskar Stockholm! Nu står vi på Kungsgatan och skall hämta upp mamma som precis har slutat jobbet!

Nystädat och superdupermys!

Publicerad 2013-02-27 23:57:33 i Vardag,

🎶  Be Alright - Justin Bieber, Acustic Version  🎶

Har precis städat rummet mitt, så nu är det mysigt och fint igen! Varm är det också. Sitter nu i sängen, lyssnar på Justin Biebers akustiska album av "Belive" åhh vad han är bra, bara myyyser! Gosetofflisarna är på också. Borde nog ändå sova snart, det är en dag imorgon också och jag hoppas på toppenväder! Jag och pappa skall nämligen till Hammarbybacken och åka skidor! Det har blivit mycket skidåkning den här säsongen för mig, och mer skall det bli, iiihh!! Har aldrig åkt i Hammarbybacken så det kommer nog bli superkul!!
 


 
 

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela