Malin Ledin

18 barre

Publicerad 2013-10-31 14:44:02 i Vardag,

 
Snart så. Snart får jag också bli 18 år. Som en del av mina kompisar blivit i år. När jag var liten var liksom 18 år dagen då man fick flytta hemifrån och bestämma själv. Idag känner jag mer att det innebär ansvar, att jag själv får betala mer av de sakerna jag vill köpa, det innebär jobbsökande, längtan till lägenhet men också lite det där om att man får göra lite som man vill. Jag vill kunna resa, upptäcka världen på egen hand. Det kommer nog bli en frihet, men en frihet som man kanske inte riktigt är redo för. Om några år kommer jag säkert skratta åt att jag själv tyckte att 18 år var en så stor grej. 18 år är ju egentligen fortfarande en barnålder. Första steget av så många till vuxenlivet. Men ändå längtar jag! Om några år kommer jag nog också bara sakna tiden som ung för de senste åren har gått oerhört fort och jag antar att åren runt 20 kommer gå minst lika fort. Men ett steg i taget. Detta kommer bli något nytt, roligt och något jag sett fram emot länge. 
 
 
 
 

Morning

Publicerad 2013-10-31 11:12:33 i Vardag,

God morgon! Vaknade för några timmar sedan och ligger faktiskt kvar i sängen. Har ringt runt efter mitt busskort men trots att jag inte hittar det så verkar det lösa sig ändå på ett eller annat sätt! Hört att mina Johnny Bulls ska komma idag, men vågar inte hoppas på något. Är på plats 10 i kön, och hoppas de får in ett par höga bruna i storlek 37!!! Nu: OC!

Godkväll!

Publicerad 2013-10-30 22:57:15 i Vardag,

 
Hej bloggen! Kämpar för att skriva detta inlägg. Är så trött och sur så jag vet inte vad jag ska göra! Kvällen började jättebra! Jag och Linn mötte upp fina Julia och Elise (fina kompisar ifrån min klass) och vi beställde biljetter till filmen Don Jon på Sergel. Efter det gick vi till Vapiano på Sturegatan och åt riktigt god mat, pratade massa, myste och hade det jättetrevligt! Därefter, sjukt mätta så gick vi tillbaka till Hötorget och köpte klubbor och sedan var det dags för bio! Filmen var inte så bra, too much sex för min del, men andra kanske tycker att den är bra? Ingen av oss tycke den var jättebra, tyvärr! När filmen var slut skulle jag och Linn skynda oss till pendeln för att åka hem, men... JAG HAR TYDLIGEN TAPPAT MITT BUSSKORT. Detta förstörde  hela kvällen som varit så mysig! Jag har ringt runt till ställen som jag varit på men ingen har hittat något. Orkar inte. Om någon människa tagit kortet och inte lämnat det till någon butik eller någon blir jag verkligen besviken!
 
Mitt nummer och namn har dessutom suddats bort från kortet men om någon idag, i Stockholm har hittat ett blått access kort någonstans, SNÄLLA maila mig: malin_ledin@hotmail.com detta skulle vara guld värt. Kortet är inte heller registrerat så jag kommer inte få ut någon garanti. Om du som sagt hittat ett kort, maila! Tack och godnatt mina kära läsare!

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela