Malin Ledin

Kameran är igång igen

Publicerad 2014-02-28 19:34:44 i Vardag,

 
GISSA VEM SOM HITTAT SIN KAMERALADDARE?! Ni förstår inte hur glad jag är för att min kamera kan laddas igen! Laddaren låg under mina gitarrer av någon konstig anledning, haha? En utgång var planerad för ikväll men skjuter fram den till nästa helg, så för min del blir det tacos med familjen + Let's dance. Benjamin tar hem allt tror jag! pussar!

Svar på tal

Publicerad 2014-02-28 19:15:17 i Vardag,

Flavia
Hej Malin! Malaga är något alldelse extra vill jag lova! Om du hittar en bar som heter La Tortuga så Kan jag lova att du kommer bli lite extra glad. Mina vänner äger baren och är hur snälla som helst :)
Tusen tusen tack för tipset! Jag måste till den baren bara för att du säger det! Längtar verkligen tills jag åker!

Astrid

Hur redigerar du dina bilder? :)


Jag redigerar inte mina bilder så ofta, men när jag väl gör det så använder jag mig av något filter på instagram, fotar i effekten "krom" som finns på iphone, hemsidan picmonkey eller appen Rookie som jag hittade på app store förra veckan!

 

KOM GÄRNA MED FLER TIPS ANG MALAGA

Sweet 18

Publicerad 2014-02-24 23:50:59 i Vardag,

Dagen är snart slut. Äntligen 18 och jag känner ingen skillnad haha! Har haft en riktigt bra dag! Vaknade tidigt av att mamma och pappa sjöng för mig och gav mig presenter, så söta! Blev superglad och nöjd med allt. Efter några timmar mötte jag upp Anna och vi åkte till stan för att möta Linn. Fick sedan ett sms från Linnsan där det stod att hon var sjuk... Hon dök sedan upp på Vapiano och överraskade mig, haha. Vi åt supergod mat, jag fick superfina rosor och ett kort! Efter det gick vi lite på stan för att fixa lite saker. Åkte sedan till gymmet, blev hämtad av pappa. Hemma åt vi middag plus semlor, mums! Ligger nu i sängen hemma hos Linn med Anna och myser. Somnar nog snart, trött efter dagen! Puuuuussar och tusen tack för alla gratulationer!!


Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela