Malin Ledin

Träningsvärk

Publicerad 2014-01-29 12:30:57 i Vardag,Träningsvärken är inne på andra dagen och gör ontontont men det är ändå så sjukt skönt på något sätt. Alltid skönt när man känt att man har presterat tillräckligt. Idag har jag vilodag från gymmet och ska hem och plugga direkt efter skolan. Måste få lite inspiration och göra något av bloggen, men vet inte vad ännu. Får ta tag i det när skolan lugnat ner sig. 
 

Skola

Publicerad 2014-01-28 10:05:30 i Vardag,

Hej och godmorgon på er!
Vaknade upp med världens träningsvärk i rumpan och lite i benen. Åkte till skolan och har nu ljudproduktion. Vill bara åka hem och jobba med det här projektet men pluggade matte igårkväll inför ett prov på fredag och det var mycket som jag inte förstod så jag ska gå på resurstid vid 14 så jag känner att det inte är någon ide för mig att åka hem då och sedan åka tillbaka till skolan. Ikväll ska jag och Linn gå på ett pass i crosstraining, kommer nog bli tufft men ska ändå bli kul! Puss på er och ha en  superbra dag!
 

 

Söndag.

Publicerad 2014-01-26 21:15:10 i Vardag,

Min dag har bestått av mat och träning. Åt väldigt mycket till frukost och sedan åkte jag och Linn till gymmet och körde kondition + mage i 1,5 h. Skulle springa 7 km men efter 3,5 så mådde jag riktigt illa (antagligen efter frukosten + kaffe) så var tvungen att avbryta och övergick sedan till mage. Ska springa mer imorgon har jag tänkt. Vi körde en del nya och bra lvningar och hoppas på träningsvärk imorgon! Åkte hem, åt lunch, städade rummet, bloggade, kollade på tv, åt tacos och nu är jag tillbaka framför tv:n igen! Haha en typisk söndag verkligen, hoppas på att nästa helg inte blir lika lugn! Puss!
 
 

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela