Malin Ledin

Nails

Publicerad 2014-10-29 14:47:31 i Skönhet, Vardag,ÄNTLIGEN nyfixade naglar!! Det var på tiden. Igår förvandlades de från långa smutsiga och äckliga till korta fräsha och vita. Lite ljus i höstens mörker. Känner mig verkligen fräsch med nyfixade naglar. Det är något alla borde unna sig då och då.

En lunch

Publicerad 2014-10-29 14:45:30 i Vardag,Hej på er alla!
En enkel lunch mitt uppe i allt pluggande. Vill bli klar med det mesta imorgon för att kunna få en ledig helg. Daniel har pluggat som bara den i flera veckor inför 2 tentor denna vecka. Vi har inte fått så mycket tid tillsammans utan att han varit upptagen men nu är han äntligen klar!! Längtat så mycket efter den här dagen. Ska överraska honom ikväll med middag och present, hoppas han blir glad vilket jag verkligen tror att han kommer bli. Nu ser vi fram emot LONDON!! 2 veckor kvar bara, sedan sitter vi på planet! Åh vad mysigt vi kommer få det.
 
Kram

Halloween på Berns

Publicerad 2014-10-28 19:45:23 i Vardag,

 
 
 
 
 
 


Gårdagens halloweenfest på Berns- några dåliga mobilbilder. Hade otroligt kul och det var fullproppat med folk.

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela