Malin Ledin

MÖTEN

Publicerad 2015-08-26 14:28:23 i Vardag,


Hej! Idag har jag faktiskt hunnit med en del! Sov dåligt inatt och somnade väldigt sent men tog mig ändå upp imorse för att åka in till stan och ha möte med Spotlife. Efter detta blev det en mysig lunch med mamma. Kina-buffé farligt haha... Sjukt gott. Sedan tog jag mig tillbaka till Danderyd där vi nu är hos Daniels mamma. Efter att vi lämnat ifrån oss lägenheten så bor vi på två ställen i Danderyd och även hemma på Dalarö. Jag bor i stort sätt i min väska då vi åker emellan så mycket men nu när vi båda pluggar känner vi ändå att detta är den bästa lösningen. Nästa år kanske vi börjar kolla lite lägenheter men nu är vi nöjda som det är just nu!

En sommar for förbi

Publicerad 2015-08-21 22:54:32 i Vardag,

 
Hej, här var det tyst!
Ja, här på bloggen har det varit tyst ett bra tag. Flera månader sedan jag kikade in här och anledningen till detta är väl att livet varit i vägen. Stressen innan studenten tog över och likaså studenten, en resa till Mallorca, jobb och även Spotlife där jag nu under sommaren blivit anställd! Ett jobb som jag vill ge allt på, som förhoppningsvis är början på någonting större. Under sommarlovet har jag alltså som sagt jobbat en hel del och det blev en vecka på Mallorca med Daniel och hans familj. Har nog en hel del att ta igen och visa upp här för er på bloggen! 

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela