Malin Ledin

Long time no see

Publicerad 2013-03-30 22:59:00 i Vardag,

Hej älsklingar! Ledsen för en dåligt update, har inte haft någon blogglust men nu är jag tillbaka igen! Har letat påskägg på morgonen och sedan blev det en timma på gymmet. Körde ben, galet skönt men kan inte gå ner för trappor nu då mina ben känns som spaghetti, och imorgon kommer jag väl dö av träningsvärk, hihii! Men så ska det vara! Behövde köra ett extra pass på gymmet denna vecka eftersom att jag åker iväg till Sälen imorgon med mina girls Fanny, Carro och Charlie iiih, sååå taggad och det kommer bli såå kul! Vi har ett fullspäckat schema och kommer inte kunna träna annat än skidåkning, men det räcker nog! Dock så kommer jag nog inte snåla med gottigott ätandet, det vill säga massa godis och andra onyttigheter, haha men är det lov så måste man unna sig, tar igen det på gymmet efter lovet! 
 
 
 

Migrän

Publicerad 2013-03-26 23:39:18 i

Hej finisar har haft en tuff dag! Körde ett hårt pass på gymmet, duschade och gjorde mig fin och klar för skolan och så slår migränen till. Äckelmigrän! Sååå synd eftersom att jag var så sugen på skola just idag vilket jag faktiskt inte brukar vara på morgnarna... Jaja, det var bara att åka hem och lägga sig igen snälla morfar hämtade upp mig som tur var! Är jättetrött och mitt internet ligger nere så kan bara mobilblogga för tillfället, därför så ska jag sova nu och så får ni en update imorgon istället! Puuss sov gott dröm sött!!

Min frukost imorse, jordgubbar, mööööms!!!

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela