Malin Ledin

När sängen är som skönast

Publicerad 2013-09-30 23:50:44 i Vardag,

Godkväll mina käraste! Hoppas ni har en en bra dag. Jag överlevde vilket jag inte trodde att jag skulle göra när jag vaknade imorse helt död av för lite sömn och huvudvärk. Hade dessutom animation idag från 11-16.30=datorsittande hela dagen. Hemskt att sitta i ett mörkt rum framför en dataskärm så länge tycker jag, och samma sak imorgon. Ligger nu nerbäddad och klar för sömn här i sängen och hoppas på att jag somnar snart, iiiih så skönt det ska bli! 

Passar på att fråga vad ni tycker om detta mönster på dessa Nike's är lite sugen, men jag kanske tröttnar på mönstret? Vad säger ni? 

Sov gott!

Gatsby

Publicerad 2013-09-30 23:08:31 i Vardag,

 
Har precis tittat på film riktigt länge nu. La mig i sängen vid 20.00 tror jag, haha! Har tittat på The great Gatsby, alltså seriöst bästa filmen jag någonsin sett. Har 30 minuter kvar som jag tänkte spara tills imorgon. För er som inte sett den, se den! Pirrade i magen och jag grät väl lite granna, vilket jag aldrig gör till filmer annars, haha åh den är verkligen jättefin. Ser fram emot slutet.
 Träning

Publicerad 2013-09-29 20:05:52 i Vardag,


 
Fick sluta lite tidigare från jobbet idag, jättesnällt av min chef. Jag hann då med en tidigare buss till gymmet, annars hade jag fått vänta i typ 40 minuter till nästa. Sprang 7 km och körde sedan lite ben, men bara i 10 minuter för sedan sträckte jag ljumsken, haha herregud... Jag som tyckte att jag hade strechat tillräckligt, men nejnej... Är nu hemma och har städat lite bland mina saker och jag jättehungrig och har inte hunnit duscha ännu. Måste nog äta innan. Dessa byxor jag har på mig är förresten en utav mina bästa köp någosin, de är från Stadium /SOC 349:- kostade de om jag inte minns fel!

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela