Malin Ledin

God jul!

Publicerad 2013-12-24 22:32:18 i Vardag,

God Jul bloggisen! Internet har legat nere några dagar men nu är det tillbaka. Är i Sälen med familjen sedan i söndags! Idag är det julafton och det var varit en riktigt bra dag! Sov ut ganska länge, fick sedan öppna ett paket från julstrumpan, en röd fin morgonrock. Jättefin verkligen! Efter frukost åkte jag och pappa och handlade 2 sista julklappar till julklappsleken vi kör här hemma. Efter det var det dags för julbord på Gammelgården, god mat trots att jag inte är så jätteförtjust i julbord! Sedan åkte vi hem, delade ut julklappar, tog det lugnt i några timmar och sedan körde vi julklappsleken. Nu har vi spelat lite spel, är mätta och kollar på tv! Har bland annat fått presentkort, pengar från fina mormor, morfar och farfar plus en ny iPhone. Är suuuperglad men tycker ändå att det är lika roligt att ge bort som att få! Hoppas ni haft en riktigt bra julafton!

Friday night

Publicerad 2013-12-20 22:39:28 i Vardag,

Älskade fredag! Den bästa på väldigt länge... I skolan fikade vi mest och lekte lekar (haha man blir ju fett insatt och tävlingsinriktad så fort man ska leka lekar/spel som när man var liten). Efter skolan åkte jag och köpte ett par byxor åt mamma som hon hängt undan och sedan blev det 45 minuters gym! Ni förstår inte hur skönt det är att komma tillbaka efter mitt lilla upphåll. Min kondis är ju inte den bästa som ni säkert förstår men det är bara att börja om från 0 igen och köra på! Åkte sedan hem och lite senare kom mormor och morfar hit. Mamma hade lagat jättegod mat och vi satt bra länge och pratade och åt gott. Vi har nu legat i soffan och tittat på Svenska Hjältargalan och ätit glass. Är proppmätt, men ändå tog jag fram lite godis till mig själv. Nu: sängen, godis & OC!


Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela