Malin Ledin

Födelsedagsfrukost

Publicerad 2015-02-24 09:44:24 i Vardag,

 
 
 
 
 
Blev väckt av finaste Daniel imorse med paket och tända ljus och strax därefter plingade det på dörren och så kom mamma och pappa med frukost och presenter. Ni anar inte hur glad jag blev. Var ledsen eftersom att mamma sa att "de skulle på möte och läkarbesök" på morgonen och inte kunde uppvakta mig, men det var uppenbarligen påhittat. Finaste älskade familj. Vad jag tycker om er. 

Middag med min älskade

Publicerad 2015-02-23 22:10:14 i Vardag,


Ikväll har vi lagat kronärtkockspizza med timjan och chevréost. Dock så glömde vi timjan haha. En av fyra middagar från Linas Matkasse. Var lite skeptisk i början men det var riktigt gott! Jag har varit ganska off från bloggen men så kan det bli ibland. Imorgon är det inte en vanlig dag heller, för då är det min födelsedag! Spännande!

 
 
 
 
 

Middag med Daniel

Publicerad 2015-02-14 10:39:19 i Vardag,

Glad alla hjärtans dag!
Igår firade vi oss. Daniel tog med mig till Dionysos som ligger precis vid lägenheten nästan. Bondegatan/Renstiernasgatan. Till förrätt åt jag vitlöksbröd med amberginikräm (hur gott som helst) och Daniel grillad haloumi på vitlöksbröd. Mums! Vi båda åt en jääättegod Souvlaki med majskyckling till huvudrätt. Allt var verkligen jättegott. Därefter gick vi och köpte godis, gick hem och så tittade vi på O.C resten av kvällen. Åh vad jag är glad som har honom.

Om

Min profilbild

Malin Ledin

Till dig, som nyligen hittat hit så heter jag Malin, är 20 år och bor i Stockholm. I min blogg får du läsa om mig. Mina tankar, mina åsiker och mitt liv. Jag hoppas att du stannar. Kram

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela